Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum Regels

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Forum Regels

  Registreren en de forumregels
  Het forum op deze website is in beginsel openbaar. Echter, om berichten te kunnen plaatsen & beantwoorden is het noodzakelijk om geregistreerd te zijn. Berichten worden beoordeeld door een moderator en indien niet relevant of niet gehouden aan de forumregels worden deze verwijderd.

  Plaats alleen berichten die relevant zijn voor de norm Conditiemeting gebouwde omgeving en bijdragen aan het gebruik en toepassing hiervan.

  Kijk even rond voordat je een vraag stelt of reageert
  Dit forum bevat een zoekfunctie, een handreiking en een lijst met veelvuldige vragen en antwoorden. Wellicht is het antwoord al beschikbaar. Zo niet, zet dan je vraag in de categorie die het meest van toepassing is.
  Reageer ook pas op een vraag wanneer je de andere reacties hebt gelezen. Wellicht staat je antwoord er al tussen of heeft iemand al uitgelegd waarom wat jij wilde typen niet mogelijk is.

  Vul een dekkende omschrijving in bij het onderwerpsveld
  Als een bezoeker op een onderwerp klikt moet al redelijk duidelijk zijn waar het over gaat. Gebruik dus geen onderwerp als "Help" of "Ik heb een probleem", maar omschrijf je probleem kort en duidelijk. Bijvoorbeeld: “toevoegen nieuw beheerobject kantoorgebouw”.

  Een post moet bijdragen aan de discussie
  Vermijd posts in de trant van "Vind ik ook" of "Nee, natuurlijk niet!". Op deze manier willen we een discussie laten draaien om feiten in plaats van meningsverschillen. Een post om enkel een onderwerp opnieuw onder de aandacht te brengen door het topic naar boven te halen (bumping) is ook niet toegestaan. Verder is dit een forum: zaken die niet (genoeg) met de norm of database te maken hebben kunnen derhalve worden verwijderd door de moderator. Zie ook "respecteer medegebruikers" hieronder.

  Ongewenst
  In zowel posts als signatures is het niet toegestaan commerciële, ideële, charitatieve of anderszins promotionele mededelingen te doen. Ook is het niet toegestaan via persoonlijke berichten of e-mail spam te versturen, contactgegevens, links of verwijzingen naar andere websites te plaatsen.
  Verder gelden voor dit forum de normale fatsoensregels en alles wat door de wet verboden is.

  Respecteer medegebruikers
  Je kans op een reactie wordt het grootst wanneer je zelf tijd stopt in het stellen van je vraag. Als jij hiervoor je best doet, zullen andere bezoekers ook hun best voor jou willen doen. Respecteer hen en de tijd die ze in het antwoord stoppen door voor een goede vraagstelling te zorgen (en je aan de regels te houden).

  Quoten
  Het is verleidelijk om bij een antwoord simpelweg op "quote" te klikken en je reactie eronder te zetten. Je snapt dat er zo enorm lange posts ontstaan die weinig bijdragen. Quoten mag best, maar knip minder relevante onderdelen even weg.
Working...
X